Om

Farmaholistisk rådgivning er udviklet af farmaceut og alternativ behandler Ulla Schmidt Andersen.

HI6A0079”Jeg har i mange år været vant til at rådgive mennesker ud fra deres symptomer. Mens jeg arbejdede på apotek, rådgav jeg dem til at finde den rette medicin, og som alternativ behandler har jeg længe rådgivet mine kunder ud fra et metafysisk synspunkt, for at komme ind til årsagerne til symptomerne, i stedet for blot at vælge symptombehandling.

Jeg opfordrer også til at arbejde ud fra en holistisk tilgang, fordi jeg kan se, at det er det, der giver de bedste resultater. De af mine kunder, der både får fysiske behandlinger, arbejder med det mentale, det emotionelle og det spirituelle, rykker langt hurtigere i retning af selvhelbredelse, end dem, der blot vælger at gå videre med en enkelt del.

Ofte kræver det at man er villig til at lave et stykke personligt udviklingsarbejde, hvis man vil være rask. I min farmaholistiske rådgivning, lægger jeg derfor stor vægt på at give dig en køreplan, der kommer omkring både krop, sind, ånd og emotioner, fordi jeg ved at jo mere du gør selv på alle disse områder, desto bedre er chancen for at blive rask eller at få det bedre med dine symptomer.

Jeg mener at det alternative ofte kan være et godt supplement til konventionel behandling. Jeg vil derfor ikke råde dig til at stoppe med konventionel behandling, eller fraråde dig at tage i mod den. Jeg vil derimod vise dig hvilke alternativer der findes, som du kan vælge at supplere med. Hvis du foretrækker udelukkende at bruge alternativ behandling, er det selvfølgelig også et valg du kan tage. Uanset om du vælger alternativ behandling som supplement eller som eneste behandling, kan du bruge mig til at rådgive dig. Jeg vil så hjælpe dig med at bakke op om din beslutning, og gøre mit til at du får viden om, hvilke former for behandling, der kan hjælpe dig bedst, og hjælpe mig med at holde dig til din plan.”

 

Ulla Schmidt Andersen er uddannet som farmaceut i 1994, og har arbejdet 10 år på apotek med bl.a. information, undervisning og rådgivning Hun har et solidt kendskab til sygdomslære, anatomi og fysiologi, samt et indgående kendskab til medicinsk behandling af symptomer. Gennem 10 år som praktiserende alternativ behandler, har hun arbejdet ud fra en holistisk sygdomsmodel og fået indgående kendskab til mange forskellige alternative behandlingsformer og deres virkning, samt til energimedicin.