Til dig, der ønsker alternativ behandling som supplement til eller i stedet for konventionel sygdomsbehandling, men som synes, at det er umuligt at finde vej i junglen af alternativ behandling

Farmaholistisk Rådgivning

– Få en plan og kom hurtigt godt i gang med alternativ behandling, der virker!

Få skræddersyet en personlig plan, der passer netop til dine behov og muligheder. Planen gør det let og hurtigt at få den alternative behandling, du har behov for, og som giver dig et godt resultat!

  • Er du blevet opgivet i det primære sundhedsvæsen eller har du fået at vide at du bare må lære at leve med dine symptomer?
  • Har du udsigt til at skulle være på medicin med bivirkninger resten af dit liv?
  • Eller ønsker du bare at tage skeen i egen hånd, fordi du føler, at der er andre ting, der har indflydelse på dit helbred, end det lægen lige ser?
  • Leder du efter et alternativ eller supplement til din konventionelle behandling, som kan forbedre din livskvalitet?

Så er du ikke alene. Hvert år søger en million danskere alternativ behandling. Det kan være en uoverskuelig jungle at finde den rette alternative behandling … der rent faktisk virker!

Derfor virker alternativ behandling ikke altid!

Desværre fremstår alternativ behandling som en uoverskuelig jungle, der er svær at finde rundt i. Man bliver hurtigt i tvivl om, hvad der er reelt, når branchen er kendt for at være fuld af brodne kar.

Mange bliver derfor i tvivl om, hvilken form for alternativ behandling, de skal kaste deres hårdt tjente penge efter (for tænk hvis det bare er spild af penge). Måske kan du genkende de tanker?

De fleste prøver at Google deres symptomer på internettet, men så dukker der tusindvis af artikler og behandlere op, som nærmest kommer med hver deres løsning på problemet. Hvem kan du stole på?

Mange prøver også alternativ behandling efter anbefaling fra familie eller venner. Men kan du regne med, at det der har virket for dem, også vil virke for dig?

Nej! Det vil altid være individuelt, hvordan alternativ behandling virker, fordi den i høj grad er afhængig af samspillet mellem behandler og patient, og men det allervigtigste er måske at sikre at den behandling du får, er holistisk.

Der er et alternativ

Med farmaholistisk rådgivning behøver du ikke længere at bruge timevis på at Google symptomer eller spørge andre, hvad de tror, vil være det bedste for dig at prøve.

Du bliver også fri for at spilde penge, på behandlingsformer, som ikke er rigtige for dig, eller på at afprøve den ene alternative behandler efter den anden, uden at få et ordentligt resultat.

Nu kan du nemlig få lavet din helt egen køreplan, der viser dig hvilke skridt du skal tage, indenfor alternativ behandling. Når du står med køreplanen i hånden, ved du altid, hvad der er de næste skridt du skal tage, for at bevæge dig i retning af et bedre helbred og dermed højere livskvalitet.

Køreplanen skræddersyes individuelt og sammensættes netop ud fra dine symptomer, behov og muligheder.

Samtidig sikrer køreplanen, at du kommer til at arbejde holistisk, dvs. ud fra et helhedssyn på krop, sind, ånd og emotioner. Når du tager fat på disse 4 planer samtidigt, har du de bedste muligheder for at opnå resultater i forhold til dit helbred. Og det er jo det, det hele drejer sig om: At du skal få det bedre og bedre og øge din livskvalitet.

Hvad går farmaholistisk rådgivning ud på?

Når du vælger at benytte et farmaholistisk rådgivningsforløb hos mig, får du personlig vejledning til hvilke former for alternativ behandling, der vil være bedst. Kort fortalt indeholder forløbet:

  • Først får du tilsendt et spørgeskema, som du skal udfylde med information om din sygdom, symptomer, hvad du har prøvet tidligere mm.
  • Dernæst analyserer jeg skemaet ud fra 4 planer (fysiske, mentale, spirituelle, emotionelle) og laver en personlig plan til dig.
  • Så har vi 1 times samtale (via tlf. eller skype), hvor jeg gennemgår planen og vi bliver enige om hvad der skal med i den endelige køreplan.
  • Til sidst får du tilsendt den færdige personlige plan.

Farmaholistisk rådgivning bygger bro mellem det konventionelle og det alternative sundhedsvæsen, og gør det let for dig at finde vej i junglen af alternativ behandling, så du altid ved, hvad der er dit næste skridt til at få det bedre.

Praktisk info

Prisen for et farmaholistisk rådgivningsforløb er 2.750 kr.

Prisen inkluderer analyse af dit udfyldte spørgeskema, samtale over Skype el. telefon, samt en personlig plan, så du helt præcis ved, hvad du kan gå frem efter de næste 3-6 måneder.

Reserver et forløb her >>>

Fordelen ved et personligt rådgivningsforløb er ikke kun alle de penge du sparer ved ikke at købe behandlinger mm. der ikke virker, det er endnu mere den tid du sparer for at få det bedre. Altså kommer du i gang med en behandling der virker hurtigere, spilder du mindre tid med at have det dårligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på ulla@farmaholistisk.dk eller tlf. 29 60 05 82.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

cropped-Ulla-foto-CV.jpg

Ulla Schmidt Andersen